Тиждень 14. Таємниці космосу.

        Протягом тижня на уроках дітки вивчали: "Що можна побачити в космосі?", "Чи може день наздогнати ніч?", "Чи можливе на Землі життя без Сонця?", "Як я уявляю інші планети?". Учні переглянули фрагмент мультфільму "Фіксики. Глобус" (2 сезон, 68 серія). Здобувачі освіти, вивчаючи тему "Що таке Сонце?", засвоїли, що Сонце-зоря, велетенська розжарена куля з газів, воно дає тепло і світло.      








    Дітки вивчили назви планет Сонячної системи, використовуючи малюнки та нові слова до цієї теми. Ми знаємо, що Меркурій-найменший і найшвидше рухається, Венера-найгарячіша планета, тільки на Землі існує життя, Марс-червона планета від ржавіючого заліза на ньому, Юпітер-найбільший, Сатурн має яскраві кільця, Уран-синя холодна планета, Нептун-найвіддаленіший від Сонця, тому найхолодніший.
     Школярі знають, що Земля-особлива планета, тому що на ній існує життя. Хоча ми цього не відчуваємо, але наша планета постійно рухається. Тобто, Земля обертається не тільки навколо Сонця, але й із заходу на схід навколо своєї осі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу