Останній дзвінок 2020

Шановні батьки, дорогі учні та вчителі!

Останній дзвінок - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви,  закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими.

        Шановні друзі! Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.


     Для випускників цей останній дзвоник буде трошки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Впевнена, що всі ми - батьки та вчителі - пишатимемося вашими досягненнями.



   А вчителям і батькам  хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Успіхів вам та натхнення!



     Як кажуть, доброї дороги!


Відеопривітання 2020. Спогади про шкільне життя...https://www.youtube.com/watch?v=pvsPMzdX2cY&feature=share&fbclid=IwAR15WoBazXUqV-Q9V7UC6sc8vJ9U5ouHw5ny3RvMWSzRqRDZvQvvlIqQeOA



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу