Берегине моя, українська хустко

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Свято з’явилося зовсім нещодавно, але завдяки діаспорі воно відразу ж набуло статусу всесвітнього.
Цього дня, з нагоди свята українки, в різних країнах світу беруть участь у флешмобі "Зроби фото з хусткою". Суть його полягає в тому, щоб одягнути хустку, сфотографуватися в ній, після чого викласти світлину в соціальних мережах.
Минулого року Всесвітній день української хустки відзначили громади декількох країн, зокрема Іспанії, Канади та США.
Дівчатка нашої школи, разом із класним керівником, також взяли участь у флешмобі.



Флешмоб "Молюсь до тебе, Миколаю!"

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая.

       18 грудня 2020 року у Загорбській ЗОШ І ступеня відбулося свято Миколая! Всі були приємно здивовані. Святий Миколай приніс лісову красуню до нашої школи! Дітки зранку знайшли в себе на партах сюрпризи. Учні дуже хотіли подякувати Святому за ласощі та розповідали вірші, молитви, співали пісень. Всі разом взяли участь у флешмобі "Молюсь до тебе, Миколаю!" Щирі посмішки ,задоволені обличчя не залишили нікого байдужим! Навіть вчителі долучилися до флешмобу! Наша ялиночка засяяла новорічними вогниками! Діти всі гуртом прибирали лісову красуню!За свої старання отримали смачненькі подарунки!

Миколай прийшов до нас і подарував радість кожному. З Миколаєм, друзі! Нехай він прийде у кожну хату, забере невдачі і горе, а подарує щирий дитячий сміх, яскраві посмішки, здоров'я та благополуччя кожній українській сім'ї. Зі святом Вас!!!
Завідувач школи висловлює щиру подяку батькам за участь у святі!









Грудневі іменинники










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу