День благоустрою територій

    Відповідно до наказу відділу освіти Великоберезнянської районної державної адміністрації від 01.04.2019 номер 86 наш ЗЗСО взяв участь у масштабній Всеукраїнській соціально-екологічній акції з прибирання зелених зон та благоустрою пришкільної території "Зробимо Україну чистою разом!"

  6 квітня 2019 року проведено безстрокову акцію "Закарпаттю-чисте довкілля". Завідувач школи, техперсонал та активні учні нашої школи вийшли на суботник, організували й весело провели прибирання території, обрізку сухих гілочок на деревах та кущах, прилеглої до неї зони.  Територію Загорбської ЗОШ І ступеня  очищено від сміття, побутових відходів, сухих рослинних решток. Пофарбовано клумби, почищено та пофарбовано колодязь, упорядковано дитячий майданчик. Посаджено два кущі вічнозеленого самшиту, черемшину, посіяли чорнобривці, айстри, майори, мальви, посадили цибулини тюльпанів, нарцисів та гіацинтів.          

 Місце відпочинку здобувачів освіти облаштовано лавочками. 

      Проведений захід виховує у дітей любов до природи, бережливе ставлення до неї та бажання прийти їй на допомогу, формує екологічну культуру і почуття особистої відповідальності за природу рідного краю. Від нас залежить озеленення та чистота рідного села, його околиць.

Пам`ятаймо! Природа - наш дім, а ми- господарі в нім.




Велике спасибі всім, хто долучився до цієї події.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу